Selecteer een pagina

Inhouse Recruiter

Ben jij een communicatieve duizendpoot met lef, die graag het initiatief neemt en het verschil wil maken bij onze klanten?

 • Sta jij te popelen om klanten te helpen hun droomkandidaten te vinden én tegelijkertijd je eigen creativiteit en initiatief te laten zien?
 • Ben jij een meester in gesprekstechnieken en weet je als geen ander hoe je het verschil kunt maken bij onze klanten?

Let’s Recruit! is op zoek naar een enthousiaste en gedreven inhouse recruiter die op locatie bij klanten hen gaat ontzorgen op het gehele recruitment- en onboardingsproces. Samen gaan wij aan de slag om technische MKB-bedrijven te helpen groeien en successen te behalen.

Let’s Recruit! is een innovatieve dienstverlener die zich richt op het ontzorgen van technische MKB-bedrijven in een doelgericht recruitmentproces. Onze inhouse recruiter fungeert als een verlengstuk van de HR-afdeling van onze klanten. We optimaliseren recruitmentprocessen en maken gebruik van de nieuwste technieken om toptalent aan te trekken. Onze inhouse recruiter wordt ondersteund door een team van specialisten bestaande uit een online marketeers voor het ontwikkelen van creatieve campagnes om het werkgeversmerk te versterken en sourcers voor het opzetten van talentpools.

Dit ga je doen

Als inhouse recruiter bij Let’s Recruit! ben jij het gezicht van onze organisatie naar de klant toe. Je beheert 2 à 3 klanten en zorgt ervoor dat het recruitmentproces optimaal verloopt. Samen met de klant stel je vacatures op en werk je samen met de talent sourcer om de beste kandidaten te vinden. Je analyseert de behoefte van de klant op het gebied van HR-processen en richt het onboardingproces in. Geen dag is hetzelfde en geen klant is hetzelfde, wat jouw werk uitdagend en afwisselend maakt. Met jouw expertise en kennis ben jij een volwaardig gesprekspartner voor jouw stakeholders en weet jij hen te informeren en te adviseren over de genomen stappen rondom het recruitmentproces.

Een greep uit de werkzaamheden:

 • Het beheren van 2 à 3 klanten en jij bent het gezicht van Let’s Recruit!
 • Analyseren van de HR-behoeften bij de klant en adviseren over procesverbeteringen;
 • Vacatureprofiel in overleg met de klant opstellen;
 • Samenwerken met de talent sourcer om de beste kandidaten te vinden;
 • Klaarzetten van alles wat de talent sourcer nodig heeft voor werving en selectie;
 • Inrichten en optimaliseren van het onboardingproces bij de klant;
 • Het voeren van evaluatiegesprekken om de KPI’s te bespreken en op basis van die input samen met de klant bij te sturen;
 • Samenwerken met het team van Let’s Recruit! om de klant optimaal te bedienen en te ontzorgen.

Een werkdag uit jouw leven!

Je begint de dag met een kop koffie en een teammeeting met de klant om de prioriteiten van een nieuw vacature te bespreken en updates door te nemen van de afdeling. Daarna stel je een nieuwe vacature op voor een klant, waarbij je hun specifieke eisen en wensen verwerk. Via Teams werk je samen met de talent sourcer om de wervingsstrategie te bepalen en de vacature online te zetten. Daarna is het Lunchtijd! Een gezellige lunch met klantcollega’s versterkt de teamspirit en zorgt voor een goede werksfeer. Om 13.00 heb je een evaluatiegesprek met een klant over hun HR-processen en geeft advies voor verbetering, inclusief het optimaliseren van het onboardingproces. Om 15.00 uur stelt de talent sourcer een nieuwe kandidaat voor en samen bespreek je het profiel en stellen jullie de kandidaat voor aan de klant. Daarna reis je af naar huis om voor de file thuis te zijn. Thuis aangekomen log je in om de dag te eindigen met een teamsessie bij Let’s Recruit! om successen te delen en uitdagingen te bespreken.

Hoe we jouw functie gaan waarderen

Een uitdagende baan, in een branche die volop in beweging is met vanzelfsprekend een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket. Wij vinden het belangrijk dat je iedere dag met plezier en voldoende uitdaging naar je werk blijft gaan! Daarom werken wij met elkaar aan een positieve werksfeer met een bedrijfscultuur waar samenwerken, ontwikkelen en elkaar stimuleren hoog in het vaandel staat. Verder bieden wij jou:

 • De vrijheid om de functie naar een hoger niveau te tillen op jouw manier;
 • Een salaris tussen de € 3800, – tot € 4200,- euro bruto per maand o.b.v. 40 uur. Het salaris is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt;
 • Werklaptop en -telefoon;
 • Leaseauto;
 • Een baan voor 32-40 uur per week;
 • Flexibele werktijden met thuiswerkmogelijkheden;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40-urige werkweek;

Coaching, training & persoonlijke ontwikkeling want alleen als je groeit, groeit Let’s Recruit!

Waar kom je te werken

Het team van Let’s Recruit bestaat uit vier medewerkers. Je zal deels vanuit klantlocaties werken, soms ons kantoor Boskoop en deels vanuit huis. Let’s Recruit werkt in de technische branche bij middenkader bedrijven (MKB). Het is een groeiende markt met ongekend veel potentie! Voor jou betekent dit volop carrièremogelijkheden en persoonlijke groei! Je werkt binnen een energieke sfeer waar we elkaar helpen en successen vieren. Doordat wij kwaliteit leveren en onze klanten helpen met hun succes, groeien wij. Daarom kan Let’s Recruit! versterking goed gebruiken!

Wil je verder praten over de functie? Graag! Als je

Nieuwsgierig bent en oog hebt voor verbetering! Dit gaat jou helpen om succesvol te zijn in jouw fuctie/rol als inhouse recruiter om de klant goed te bedienen. Daarnaast heb je passie voor recruitment en HR en ben je een echte teamplayer.

Verder beschik je over het volgende:

 • Afgeronde hbo-opleiding en/of afgeronde cursussen bij voorkeur richting management en organisatie of HR;
 • Communicatief en beheersing van de Nederlandse taal (in woord én geschrift);
 • Goede kennis van het Office-pakket;
 • Gestructureerdheid en geordendheid;
 • Energie, ambitie, leergierigheid en interesse in persoonlijke ontwikkeling;
 • Overtuigingsvermogen, flexibiliteit, vermogen tot goed luisteren en klantgerichtheid in je manier van werken;
 • Je bent representatief en kunt derhalve onze diensten vertegenwoordigen in de markt.

Het recruitmentproces

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact op met Carli Burggraaf Business Recruiter via carli@letsrecruit.nl of per telefoon via 06 14275290.

Heb je interesse in deze functie dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie.

.blog-categories a { pointer-events: none; }